Ambulanta Udbina 24.11.2021. SRIJEDA od 14:30 do 18:30 – javni poziv za cijepljenje protiv COVID-19

Poštovani,

Dom zdravlja u AMBULANTI UDBINA, Trg Hrvatskih Vitezova 3, u srijedu 24.11.2021. od 14:30 do 18:30 sati organizira cjepni punkt za sve zainteresirane osobe.

Osobe koje imaju nedoumica i pitanja u svezi cijepljenja (npr. cijepljenje nakon preboljenja Covid-19, u svezi osobnih alergija ili kroničnih bolesti i terapije), mogu se obratiti prisutnom liječniku na cjepnom punktu.

DOM ZDRAVLJA KORENICA će osigurati dostupnost svih odobrenih cjepiva na cijepnom punktu u dostatnim količinama (Pfizer, Moderna, Astrazeneca, Johnson&Johnson).

O točnom datumu i vremenu za revakcinaciju 2. dozom građani će biti obaviješteni odmah po cijepljenju.

Podsjećamo prisutne da na cijepljenje dođu sa zaštitnom maskom, te da se na mjestu cijepljenja, dok čekaju upisivanje podataka i kasnije nakon cijepljenja dok su iz predostrožnosti pod zdravstvenim nadzorom zbog eventualnih alergijskih reakcija, pridržavaju mjera prevencije – nošenje zaštitne maske i održavanje tjelesnog razmaka između drugih ljudi.

NIJE POTREBNO NARUČIVATI SE NA TELEFON, VEĆ SAMO DOĆI UNUTAR RADNOG VREMENA CIJEPNOG PUNKTA OD 14:30 DO 18:30 SATITE IMATI NA UVID OSOBNU ISKAZNICU – PUTNU ISPRAVU.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH