Subotom od 09:00 do 13:00 – javni poziv za cijepljenje protiv COVID-19

Poštovani,

Svake subote od 9:00 do 13:00 sati DOM ZDRAVLJA KORENICA, organizira cjepni punkt u sjedištu ustanove u Korenici, Zagrebačka 41 (ordinacije u prizemlju i na katu) za sve zainteresirane osobe koje još nisu cijepljene.

Građani koji imaju već zakazani termin za prvu dozu cjepiva (bilo kod svog liječnika obiteljske medicine, kao i oni koji trebaju dobiti svoju 2. dozu, molimo da ne dolaze na punkt već se cijepe kod svog liječnika obiteljske medicine.

Izuzetak su HZZO osiguranici koji su prvu dozu primili u drugoj županiji, a u vrijeme predviđeno za 2. dozu se nalaze na ovom području.

Također, liječnici će biti na raspolaganju za sve osobe koje imaju nedoumica i pitanja u svezi cijepljenja (npr. cijepljenje nakon preboljenja Covid-19, u svezi osobnih alergija ili kroničnih bolesti i terapije).

DOM ZDRAVLJA KORENICA će osigurati dostupnost svih odobrenih cjepiva na cijepnom punktu u dostatnim količinama (Pfizer, Moderna, Astrazeneca, Johnson&Johnson).

O točnom datumu i vremenu za revakcinaciju 2. dozom građani će biti obaviješteni odmah po cijepljenju.

Podsjećamo prisutne da na cijepljenje dođu sa zaštitnom maskom, te da se na mjestu cijepljenja, dok čekaju upisivanje podataka i kasnije nakon cijepljenja dok su iz predostrožnosti pod zdravstvenim nadzorom zbog eventualnih alergijskih reakcija, pridržavaju mjera prevencije – nošenje zaštitne maske i održavanje tjelesnog razmaka između drugih ljudi.

NIJE POTREBNO NARUČIVATI SE NA TELEFON, VEĆ SAMO DOĆI UNUTAR RADNOG VREMENA CIJEPNOG PUNKTA OD 9:00 DO 13:00 SATITE IMATI NA UVID OSOBNU ISKAZNICUPUTNU ISPRAVU.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH